1. Probeer de beta-site van Ed Controls

Probeer de beta-site van Ed Controls

Print Friendly, PDF & Email

Sta je altijd vooraan en wil je graag als eerste beschikken over de allernieuwste versies van software? Log dan in op de beta-site van Ed Controls. Daar maken wij de nieuwe functionaliteiten als eerste beschikbaar.

Met de beta-site verzamelen we feedback over nieuwe functionaliteiten voordat we die voor iedereen beschikbaar maken. Ons test-team zorgt ervoor dat de beta goed werkt. Met jouw input weten we zeker dat nieuwe versies van Ed Controls klaar zijn voor het grote publiek.

Doe je mee? Log dan in via beta.edcontrols.com. Dat kan met dezelfde gegevens als normaal op web.edcontrols.com. We stellen het erg op prijs als je je bevindingen regelmatig aan ons doorgeeft via support@edcontrols.nl.

Kortom:

1. Inloggen op de beta-site gaat via beta.edcontrols.com;
  2. Je gebruikt dezelfde logingegevens als op web.edcontrols.com;
  3. De beta-site is geen testsite. Alle data die je toevoegt en/of wijzigt op de beta-site, wordt daadwerkelijk toegevoegd aan je project of gewijzigd. Er is wat dat betreft geen verschil tussen beta.edcontrols.com en web.edcontrols.com;
  4. Jouw opmerkingen helpen ons Ed Controls beter te maken voor alle gebruikers. Feedback is altijd welkom via support@edcontrols.nl;
  5. Laat weten dat je de beta-site gebruikt als je contact opneemt met ons supportteam.