1. Nieuwe features per 24-3-2022

Nieuwe features per 24-3-2022

Print Friendly, PDF & Email
  • Het is vanaf nu mogelijk om in het Tickets tabblad te sorteren op tekeninggroep en onderliggende tekeningen. Wanneer je kiest voor deze optie zal het overzicht de tickets tonen, op- of aflopend per tekening in de tekeninggroepen. De optie sorteren ‘per tekeninggroep en tekening’ is alleen beschikbaar als je geen filters hebt geselecteerd. Wanneer je al een tekeninggroep hebt geopend krijg je de optie om (op- of aflopend) te sorteren op tekening in die groep. Deze wijziging is beschikbaar op Web, iOS en Android.
  • Eerder was het al mogelijk om de tijdlijn bij een Tickets export toe te voegen, nu hebben we het mogelijk gemaakt om hier ook een drietal keuzes in te maken, namelijk: volledige tijdslijn (met commentaren en wijzigingen), alleen de commentaren (zonder wijzigingen van rollen etc.) en zonder commentaren (dus alleen wijzigingen van rollen etc.).
  • Het filteren van labels in de iOS applicatie is nu gelijkgetrokken met de functionaliteit in de Web omgeving. Net als op het Web zal er bij een selectie van 2 of meer labels, gefilterd worden op basis van ‘EN’. Stel je filtert op ‘label 1’ en ‘label 2’, dan zullen alleen tickets worden getoond die deze beide labels bevatten.