1. Nieuw: Verwijder als Admin een gebruiker van bepaalde rollen

Nieuw: Verwijder als Admin een gebruiker van bepaalde rollen

Print Friendly, PDF & Email

Voorheen was het al mogelijk om als Admin gebruikers in een project te wijzigen. Nu kun je als Admin van een contract gebruikers uit een project verwijderen. Dit geldt voor gebruikers die de volgende rollen hebben: Support, Verantwoordelijke, Geraadpleegde, Geïnformeerde en Reporter. Dit kun je doen voor één of meerdere projecten tegelijkertijd.

Heeft een bepaalde gebruiker het bedrijf verlaten en wil je de gebruiker van deze rol niet vervangen? Dan is het handig om de gebruiker gemakkelijk te kunnen verwijderen uit alle projecten (Tickets en Audits).

Let op: De Verantwoordelijke verwijderen heeft impact. Als je de gebruiker verwijdert, verandert de status van tickets naar Gecreëerd.

Lees hier hoe de Admin dit kan doen