1. Nieuwe features per 10-03-2022

Nieuwe features per 10-03-2022

Print Friendly, PDF & Email
  • Aan meerdere tickets tegelijkertijd één of meerdere labels toevoegen of verwijderen, tevens kun je ook meerdere tickets selecteren en één Verantwoordelijke toevoegen.
  • Je kunt de naam van de tekening of bestand ook tijdens de upload aanpassen. In de Bibliotheek kun je de tijdslijn inzien van alle wijzigen die zijn doorgevoerd.
  • Je kunt nu in de Bibliotheek documenten downloaden, door op de download knop te klikken.
  • De titel van het project kan tot maximum 255 tekens bevatten.