1. Gemakkelijk koppelen met SharePoint en DigiOffice

Gemakkelijk koppelen met SharePoint en DigiOffice

Print Friendly, PDF & Email

Veel van onze klanten gebruiken Document Management Systemen (DMS) om hierin
documenten en tekeningen van hun projecten te organiseren en te beheren. Ed Controls heeft
een eigen Document Management Systeem (DMS); de Bibliotheek, en deze kan gebruikt worden om gebruikers toegang te geven tot de nieuwste versies van tekeningen, installatiehandleidingen, juridische documenten, etc. Als je veel documenten en/of tekeningen hebt, kan het vervelend worden om ervoor te zorgen dat je de laatste versie van een specifiek document beschikbaar hebt in Ed Controls, vooral als je al een DMS gebruikt in andere stappen in je proces.

Voor die gebruikers die Microsoft SharePoint en DigiOffice als hun belangrijkste DMS gebruiken, hebben we in Ed Controls een module gemaakt waarmee je gemakkelijk je SharePoint en DigiOffice omgeving koppelt met projecten in Ed Controls. Met deze connector tussen SharePoint en DigiOffice en Ed Controls, zorg je ervoor dat de gebruikers in Ed Controls altijd de nieuwste versies van tekeningen en documenten gebruiken die beschikbaar zijn in jullie eigen DMS.

Lees hieronder verder hoe je deze koppelingen inschakelt en kan gebruiken in Ed Controls.

Lees ook: Hoe koppel ik Ed Controls met SharePoint?

Lees ook: Hoe koppel ik Ed Controls met DigiOffice?