1. Nieuwe features per 24-02-2022

Nieuwe features per 24-02-2022

Print Friendly, PDF & Email
  • De Audit titel is in tickets zichtbaar. De samenwerking tussen tickets en audits is verbeterd en maakt de ticket lijst een stuk overzichtelijker. Waar het eerst alleen mogelijk was om te zien dat een ticket gekoppeld was aan een audit, laten we nu ook direct de titel zien van deze gekoppelde audit. Deze mogelijkheid is voor nu alleen nog geïmplementeerd in de Web versie.
  • Het project overzicht scherm in de Web versie is sneller gemaakt doordat we nu steeds 10 projecten laden in plaats van alle projecten in 1 keer. Daarnaast zal de instelling voor de lijst- of het tegeloverzicht worden onthouden.
  • Waar het eerder nog niet mogelijk was om de einddatum van een Ticket of Audit compleet te verwijderen is dit nu wel mogelijk. Deze feature is toegepast op alle applicaties (Web, iOS, Android).