"Mocht je per ongeluk een audit gereed gemeld hebben, dan kan je de audit eenvoudig heropenen."
Ed

Hoe heropen ik een Audit?

Print Friendly, PDF & Email

Het is mogelijk om een Audit die is gesloten opnieuw te openen. De rollen Eindverantwoordelijke, Support en Verantwoordelijke kunnen Audits heropenen in de webomgeving van Ed Controls.

Dit gaat als volgt:

1. Log in via web.edcontrols.com;
  2. Open het juiste project;
  3. Ga naar het tabblad Audits;
  4. Zoek de Audit die je wilt heropenen;
  5. Klik op de Audit;
  6. Klik in het nieuwe scherm op ‘heropenen’;
  7. De Audit is nu heropend.
  8. In de tijdlijn komt te staan wie heropend heeft.

Let op: In de tijdlijn van de Audit wordt vastgelegd wie de audit heeft heropend.

Let op: Na het heropenen krijgt de Audit altijd de status terug van vóór het gereed melden
(een gecreëerde Audit die gereed gemeld is krijgt na het heropenen weer de gecreëerde status)

Bijgewerkt op 07-10-2022